U15 Piger Sæson 2024/25

U15 er for børn født i 2008 og 2009


Retningslinjer for U15 træning i HHK


 • Angreb-Afleveringer: Beherske hopskudsaflevering, beherske returaflevering, beherske presspilsaflever ing og alm. presspil, beherske aflevering bagom ryggen, beherske studsaflevering, Have kendskab til enhåndsaflevering og enhåndsgribning, kendskab til back-back aflevering. 
 • Angreb-Skud: Beherske 2-3 skudformer, have kendskab til andre, beherske afsæt på både højre og venstre ben, Beherske skudtrussel og skudfinte. (Skudformerne bør være individuelle valg for spilleren) 
 • Angreb-finter: Beherske 3-skridtsfinten, kunne gå begge veje, Have kendskab til andre finter b.la. Radienovic, rullefinte, Øve forfinter. 
 • Angreb-screeninger: Alle spillere bør beherske forskellige former for screeninger. 
 • Angreb-stregindspil: Alle spillere bør beherske stregindspil, indspil efter afleveringsfinte og indspil efter skudtrussel. 
 • Angreb-kontraspil: Beherske Fase 1 og Fase 2 i kontraspil, Benytte øvelser der tilgodeser evnen til at spille under pres, benytte øvelser der tilgodeser overblik og spilforståelse benytte hurtig angrebsstart ved scoring. 
 • Forsvar: Beherske bevægelsesteknik, beherske paradeteknik, kendskab til arbejdsopgaver i 6-0,5-1 eller 3-2-1 forsvar, beherske tacklingsteknik, kendskab til bolderobring, kendskab til opbakning: Hvornår og hvordan? Beherske principper for skift i forsvar. Rød tråd U14 
 • Målvogter: Fokus på grundbevægelser, paradetræning overfor både hopskud, grundskud samt fløj- og stregafslutninger, begynder at tilegne stil (finde sin egen), specifik målvogtertræning: smidighed, teknik og afsæt, præcision i korte og lange udkast, reaktionshastighed i forbindelse med angrebsstart, også ved scoring, arbejde med evnen til at lokke, kendskab til samarbejde med forsvar.
 • Fysisk: Fysisktræning med egen krop som belastning, kort distancetræning gerne som fartlege, intervalløbetræning, løbetekniktræning, motorik, balance og bevægelighed, skadesforebyggende træning. 
 • Kampafvikling: Bevidst kampforberedelse i forhold til eget spil, bruge tid på kampevaluering, fokus på værdi af opvarmning. 
 • Målsætning: Bevidstgøre den enkelte spiller om, hvad der skal trænes/læres i løbet af sæsonen
 • Social: Indlære god optræden overfor med-/modspillere, dommere, trænere og holdledere, holde forældremøder og stævnedeltagelseTrænere sæson 23/24


I denne sæson vil der være en stor flok U15 piger i Hillerød Håndbold klub. 

Vi vil derfor dele gruppen op i to træningsgrupper for at optimere træningen for alle spillere. Begge grupper vil have tre træningstider.  


Mathias Højlyng fortsætter næste sæson sit arbejde med U15 årgangen. Han går i gang med sin tredje sæson på denne årgang. Samtidig med han skal træne U15 pigerne i Hillerød skal han også være en del af trænerteamet på NH U17 piger. 

 

Magnus Jakobsen fortsætter også i kommende sæson på U15 årgangen. Magnus kom til U15 Pige årgangen lidt inde i denne sæson, og vi har været glade for samarbejdet og har derfor glade for at han er interesseret i at fortsætte. 

 

Nicolaj Bonnichsen har i denne sæson også været en del af trænerteamet på U15 årgangen. Vi ser frem til en sæson mere og er glade for at han vil fortsætte sit arbejde med U15 pigerne.  


Nicklas Hemmingsen har i denne sæson trænet både dame senior og U13 drenge. Nicklas er klar til at tage en tørn på pigesiden, hvor vi ser meget frem til samarbejdet med Nicklas. 


Der vil i den kommende sæson også blive tilknyttet en fysisk træner på årgangen. Dette gøres for at sætte lys på den vigtige fysiske udvikling i pigernes alder. 

Aktiviteter

Maj
Man
27
Mandagstræning med styrke bagefter
16:00 - 18:15
Fc hal 1
Tor
30
Torsdagstræning m konditionstræning bagefter
16:00 - 18:00
Fc hal 1
Fre
31
Fredagstræning med styrke før eller efter
16:00 - 17:30
FC hal 2
Juni
Man
03
Mandagstræning med styrke bagefter
16:00 - 18:15
Fc hal 1

Trænere

Nicklas Hemmingsen
Bo Taylor
Kim Brøgger Rasmussen
Rikke Lindgren
635,00 kr. 4 gange i sæsonen
635,00 kr. 4 gange i sæsonen