U15 Drenge Sæson 2024/25

U15 er for børn født i 2008 og 2009


Retningslinjer for U15 træning i HHK

 • Angreb-Afleveringer: Beherske hopskudsaflevering, beherske returaflevering, beherske presspilsaflever ing og alm. presspil, beherske aflevering bagom ryggen, beherske studsaflevering, Have kendskab til enhåndsaflevering og enhåndsgribning, kendskab til back-back aflevering. 
 • Angreb-Skud: Beherske 2-3 skudformer, have kendskab til andre, beherske afsæt på både højre og venstre ben, Beherske skudtrussel og skudfinte. (Skudformerne bør være individuelle valg for spilleren) 
 • Angreb-finter: Beherske 3-skridtsfinten, kunne gå begge veje, Have kendskab til andre finter b.la. Radienovic, rullefinte, Øve forfinter. 
 • Angreb-screeninger: Alle spillere bør beherske forskellige former for screeninger. 
 • Angreb-stregindspil: Alle spillere bør beherske stregindspil, indspil efter afleveringsfinte og indspil efter skudtrussel. 
 • Angreb-kontraspil: Beherske Fase 1 og Fase 2 i kontraspil, Benytte øvelser der tilgodeser evnen til at spille under pres, benytte øvelser der tilgodeser overblik og spilforståelse benytte hurtig angrebsstart ved scoring. 
 • Forsvar: Beherske bevægelsesteknik, beherske paradeteknik, kendskab til arbejdsopgaver i 6-0,5-1 eller 3-2-1 forsvar, beherske tacklingsteknik, kendskab til bolderobring, kendskab til opbakning: Hvornår og hvordan? Beherske principper for skift i forsvar. Rød tråd U14 
 • Målvogter: Fokus på grundbevægelser, paradetræning overfor både hopskud, grundskud samt fløj- og stregafslutninger, begynder at tilegne stil (finde sin egen), specifik målvogtertræning: smidighed, teknik og afsæt, præcision i korte og lange udkast, reaktionshastighed i forbindelse med angrebsstart, også ved scoring, arbejde med evnen til at lokke, kendskab til samarbejde med forsvar.
 • Fysisk: Fysisktræning med egen krop som belastning, kort distancetræning gerne som fartlege, intervalløbetræning, løbetekniktræning, motorik, balance og bevægelighed, skadesforebyggende træning. 
 • Kampafvikling: Bevidst kampforberedelse i forhold til eget spil, bruge tid på kampevaluering, fokus på værdi af opvarmning. 
 • Målsætning: Bevidstgøre den enkelte spiller om, hvad der skal trænes/læres i løbet af sæsonen
 • Social: Indlære god optræden overfor med-/modspillere, dommere, trænere og holdledere, holde forældremøder og stævnedeltagelse


Trænere sæson 23/24

Nicolai Baagøe fortsætter næste sæson sit arbejde med U15 drengene. Han kom til klubben op til denne sæson og har leveret et godt stykke arbejde med årgangen. Vi er glade for at Nicolai er interesseret i at fortsætte på årgangen, og vi glæder os til at samarbejde minimum en sæson mere.


Søren Baagøe fortsætter ligeledes i den kommende sæson på U15 årgangen. Søren kom også til klubben op til denne sæson, og vi er ovenud tilfredse og glade for at Søren også er interesseret i at fortsætte sit store arbejde med U15 drengene.


Henrik Wilhjelm har i denne sæson også været en del af trænerteamet på U15 årgangen. Vi ser frem til en sæson mere og er glade for at han vil fortsætte sit gode arbejde med U15 drengene, der efterhånden kender Henrik særdeles godt.


Vi kan i denne sæson byde velkommen til et nyt ansigt hos U15 drengene. Hendes navn er Tina Jensen og vi er glade for Tina har sagt ja til at være med på årgangen. Tina har i denne sæson hjulpet til hos U13 drengene og er samtidig også træner på vores lykkeliga hold, Lykkestjernerne. Vi er glade for at Tina har sagt ja og ser frem til et godt samarbejde.


Der vil i den kommende sæson også blive tilknyttet en fysisk træner på årgangen. Dette gøres for at sætte lys på den vigtige fysiske udvikling i drengenes alder.


Aktiviteter

Maj
Man
27
Træning fælles
17:15 - 19:15
FC/Royal Stage
Tir
28
Træning fælles
17:00 - 19:30
FC/Royal Stage
Tor
30
Træning fælles
17:15 - 19:15
FC/Royal Stage
Juni
Man
03
Træning fælles
17:15 - 19:15
FC/Royal Stage

Trænere

Henrik Wilhjelm
Profile Image
Pia Funck Johansson
Tina Jensen
635,00 kr. 4 gange i sæsonen
635,00 kr. 4 gange i sæsonen