Hold: U9

U9 drenge - Sæson 2022/23

Trænere
Træningstider

Den trup ansvarlige for U9 drenge og piger for sæson 22/23 bliver Mads Holmgaard.

Mads er 26 år og bor i Hillerød. Mads er uddannet folkeskolelærer og arbejder til dagligt på en specialskole i Hundested.Mads er et velkendt ansigt i klubben. Han har været træner i klubben i over 10 år og har altid været på pigesiden.

Mads har trænet alt fra U12 og op til senior. Som spiller har Mads selv spillet i klubben siden han var ungdomsspiller.Den seneste sæson har Mads trænet vores U19 piger og været en del af herresenior trænerteamet, hvor han har haft ansvar fra kvalrække holdet.

Mads har HRØ’s børnetræneruddannelse, DIF’s grunduddannelse og en lang række supplerende håndboldfaglige moduler.Derudover sidder Mads i klubbens bestyrelse og sidder yderligere som Hillerød HK’s repræsentant i Nordsjælland håndbolds talentudvalg.

Som hjælpere på holdet er der ikke fundet nogle fast endnu. Mads er dog interesseret flere hjælpetrænere, som kan komme når det passer.Han hører gerne fra folk, som har lyst til at give en hjælpende hånd!

U9 piger - Sæson 2022/23

Trænere