Hold: U13

U13 drenge og piger

– U13 er for børn født i 2009 og 2010

U13 drenge - Sæson 2022/23

Trænere
Træningstider


Thomas Skødt
, han er 50 år og bor i Nivå. Han har været træner i 25 år. Han startede sin trænervej i Græsted, og har sidenhen bl.a. været forbi Helsinge og Øresund. Her har han trænet U15 drenge. Han træner i denne sæson vores damehold som ligger nummer 1 i 3. division, samt hjælper til på vores dygtige U15 drengehold. Herudover er Thomas HRØ træner på årgang 04 og 06 på drengesiden, samt HRØ træner på Uslebne Diamanter på pigesiden. Thomas er uddannet talenttræner og divisionstræner. Thomas fortsætter også som Dame senior træner, men begge hold har højeste prioritet og kampe og træninger kommer ikke til at overlappe hinanden. 

Vi har på U13 drengene også lavet en aftale med Christoffer Madsen. Vi vil holde tæt kontakt med NH’s talentsatsning og her vil Christoffer Madsen deltage i træningen 1-2 gange om ugen. Christoffer skal i år være med på NH’s U17 drenge og være chef på NH’S 2. hold i 2./3. division herre senior.  

Fra næste sæson har vi udvidet vores talentudvikling med en talentudvikler på vores U13/U15 pige og drenge årgange. Talentudvikleren vil deltage 1 gang ugentligt på disse trupper og vi har til vores store glæde lokket en gammel kending af klubben tilbage i folden. Som vi også nævnte i vores præsentation i går af U15 drenge siden, er talentudvikleren 
Johnny Albertsen, som iHillerød især er kendt for at have ført vores årgang 87-88 piger til 2 gange DM sølv. 

Herudover skal det nævnes at vi er i dialog med flere trænere, som kan gå ind og støtte op om det gode træningsmiljø.  

U13 piger - Sæson 2022/23

Trænere
Træningstider


Helle Vandal fortsætter som ansvarlig for truppen.

Helle har været ungdomstræner de sidste 25 år i Hillerød HK for både drenge og piger. I perioder har Helle været med i bestyrelsen og ungdomsansvarlig, men de sidste par år har Helle koncentreret sig om at udvikle på 2009 årgangen for piger. Helle har ungdomselitetræneruddannelsen og har tidligere vundet i Lund med et U13 pigehold.

Bo Taylor fortsætter det gode samarbejde med Helle. Bo har været ungdomstræner i Hillerød i mange år og har også trænet divisionshold for både herrer og damer. I øjeblikket er Bo også med i bestyrelsen som ungdomsansvarlig. Han har DHFs Elitetræneruddannelse bag sig og har selv spillet divisionshåndbold i mange år.

Brian Christiansen fortsætter som hjælpetræner på truppen. Brian har været træner af flere omgange og højdepunktet var at blive årets træner i Melby/Liseleje Håndbold Klub i 1988. I Hillerød har Brian hjulpet på U8 Mix, U11 piger og nu U13 piger.

Rikke Uhre rykker med årgang 2010 med op fra U11 årgangen. Rikke har formået at bringe pigerne fra Hillerød og Ålholm sammen i løbet af sidste sæson med stor succes. Rikke har selv spillet i 1. og 2. division for FIF, Roskilde og Ydun som målmand. Som træner har Rikke mest været med omkring U11 og U9 i Ålholm.

Også på U13 piger vil talentudvikler Johnny Albertsen hjælpe til en gang om ugen. Johnny har gennem de sidste mange år trænet adskillige dygtige ungdomshold og divisionshold, og er en af Sjællands dygtigste trænere. Spændende hvordan han kan hjælpe til med at udvikle vores talentfulde piger.