Hold: U11

U11 drenge og piger

– U11 er for børn født i 2011 og 2012

U11 drenge - Sæson 2022/23

Trænere
Træningstider


Gert Westh Pedersen
kommer fra en fodboldbaggrund. Han startede selv til håndbold som Old Boys her i klubben og er siden, heldigvis blevet hængende.

Vi er glade for at Gert har sagt ja til at fortsætte med vores 11 drenge, som han også trænede sidste sæson. Gert har siden starten af 80’erne haft med unge at gøre, som fodboldtræner og spejder leder, så vi er rigtig glade for at kunne bruge hans kompetencer endnu et år. Herudover er Gert også træner for vores Lykkeliga hold og har gennem de sidste år arrangeret flere ting i klubben på frivillig basis.

Jonas Rafn Westh er 19 år gammel. Jonas har spillet mange år i Hillerød, men har haft en afstikker til Viborg, hvor han i to år gik på efterskole på håndboldlinjen på Hald Ege Efterskole. Han spiller stadig i Hillerød, hvor han er en del af vores U19 hold. Den nuværende sæson træner Jonas også vores U11 drenge, og vi er glade for Jonas har sagt ja til at fortsætte. Jonas’ fokus til træningen er at alle er med og har det sjovt på samme tid med, at de tager træningen seriøst. Det er vigtigt for ham at alle på holdet føler sig trygge og velkomne på holdet. Til hverdag er han i gang med flymekanikerudannelsen.Vi forventer, at der udover Gert og Jonas, kan bydes velkommen til flere trænere på et senere tidspunkt.

U11 piger - Sæson 2022/23

Trænere
Træningstider


Jan ”Jon” Johansson
, er 57 år og bor i Kregme. Jon har spillet håndbold i Hillerød Håndbold Klub siden han var 10 år og været træner i Hillerød Håndbold Klub de sidste 35 år. Han har gennem årene været træner for mere eller mindre alle drenge og pige ungdomshold. Vi har altså her at gøre med en ægte klubmand, som er en meget stor deI af Hillerød Håndbold Klubs DNA. I sæson 21-22 har Jon været træner for både vores U13 drenge og U9 mix. Derudover sidder Jon også i Hillerød Håndbold Klubs bestyrelse.

Jon har et godt blik for at skabe det gode træningsmiljø og den aldersbetingede træning der udvikler dygtige håndboldspillere. Når Jon ikke er i hallen (og det er han rigtig meget) arbejder han som pædagogmedhjælper i en børnehave.

Matilde Thorsen er 20 år gammel, og har lige nu sabbatår. Det bliver brugt på, at arbejde på et plejehjem. Matilde er vokset op i en ægte håndboldfamilie, og har selv spillet håndbold i mange år. Hun har den seneste sæson været træner for U11 pige, hvor hun har haft mest med årgang 2011 at gøre. Hun glæder sig meget til at fortsætte med pigerne og hjælpe dem med at blive udviklet som håndboldspillere.