Hold: Trille Trolle U4

Trille Trolle U4

– Træningstilbud til U-4 (2-5 år)

Trænere:

Pia Funck, tlf.: +45 26 65 20 27
Line Winther
Sarah Taylor
Emilie Jensen 

Bliv opdateret:

Der kommer løbende informationer via en gruppe på facebook. Find gruppen her.

Hvad er U-4 – Trille og Trolle (børnehåndbold)?

Det er et træningstilbud til U-4 (2-5 år), hvor forældre/bedsteforældre er med børnene på gulvet.

Dansk Håndbold Forbund har udviklet et Trolde-kit: Trille og Trolle i underskoven samt Trille og Trolle i Zoo. Næsten al vores træning tager udgangspunkt i disse sæt. Så alt hvad vi laver er lege.

I disse lege arbejder vi med motorisk træning. Vi går på line, hopper, hinker, ruller, kravler osv. Vi leger fangelege og har en forhindringsbane. Vi arbejder selvfølgelig også med at kaste og gribe samt skyde på mål. Men alt foregår i leg.

Vi er i hallen (Grønnevang Skole afd. J, Jespervej 150) lørdage fra 8:30-10.00. De første 15 minutter er drop-inn. Så kaldes til samling hvor vi kort gennemgår hvad vi skal lege i dag. Disse lege tager typisk en 30 minutter – maks. 45. Derefter tilbydes børnene frisk skåret frugt, juice, rosiner og riskiks. Den sidste tid er der fri leg.

Vi rydder hallen op sammen og siger tak for i dag

Der er kaffe og the til forældre og bedsteforældre.

Pris for dette er 250,- ved indmeldelse. Når barnet er indmeldt vil det blive tilbudt en Trille Trolle T-shirt med klublogo og eget navn. (Kontakt mig i hallen omkring dette). Der udover er prisen 25,- pr. barn pr. gang. Du kan betale med kontanter, mobilepay og swipp.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: piafunck1976@gmail.com.