Sponsor i Hillerød Håndboldklub

Hillerød Håndbold Klub´s værdier er Engagement, Rummelighed, Fairplay og Udvikling.

Vi er en håndboldklub med over 430 aktive spillere, heraf over 350 børn og unge, fordelt på 36 aktive hold fra trille trolde og U6 til Old Boys og som noget nyt har vi også startet et Lykkeliga hold.

Vi har 40 meget engagerede trænere og en stærk gruppe af frivillige som støtter op om klubben.
Vores motto er: Fællesskab er vores styrke.

Hillerød Håndbold Klub er vært for det 3. største Påskestævne i Danmark som sidst var besøgt af ca. 2.800 børn og unge, som spillede håndbold i 13 forskellige haller i Hillerød og omegn.

Vi har hjemmebane i Royal Stage / Frederiksborgcenteret som årligt har over 1 mio. besøgende igennem.
Vores Facebook side har over 1000 følgere og er stadigt stødt stigende.

Er du interesseret i at være sponsor i Hillerød Håndbold Klub – måske for et specifikt hold, vil vi meget gerne høre fra dig.
Et spillersæt med 12 hjemmebane trøjer, 12 udebane trøjer og 12 par shorts inkl. 1-farvet sponsor logo tryk koster DKK 12.500, –
Samme sæt med 2-farvet tryk koster 13.000, med 3-farvet tryk 13.500, –

Der er også mange andre muligheder for at være sponsor i Hillerød Håndboldklub både som sponsor for et hold, til vores store påske cup eller et af vores andre arrangementer.

Vi kan sammensætte netop den aftale der er bedst til branding af dit firma.

Er du interesseret i at høre mere om at være sponsor i Hillerød håndboldklub er du meget velkommen til at tage kontakt til os.
Skriv en mail på k_niel@hotmail.com eller ring til Kevin Nielsen på 91 36 63 29 og tag en snak om mulighederne for at støtte Hillerød