Hillerød Påskecup

Historien

Hillerød Påskecup belve startet I 2015 og allerede på det første år lykkedes det at få 65 hold til at deltage i turneringen. Dette øgedes gradvist til 240 hold I 2019 hvor der var over 2600 spillere og trænere.

Hillerød Håndboldklub startede Hillerød Påskecup for at skabe en turnering hvor kvaliteten var i højsæde. Det gælder alle områder lige fra indkvartering og forplejning til turneringsafvikling og præmier.

Da det er vigtigt for os, at alle får en god oplevelse, vil vi gøre alt for, at I kun møder modstandere på niveau med jeres hold. På den måde sikrer vi, at ingen vinder eller taber
med 20 mål.

Aktiviteter som aqua-disco, aktivitetscenter, tegnekonkurrencer og PlayStation café gør at deltageren kan fordrive tiden mellem kampene.

Hillerød Påskecup gør også en del ud af at af lave underholdende indslag. Tidligere havde vi besøg af Mikkel Hansen, foredrag af Henrik Kronborg og dette år er det en showkamp mellem FC Zulu og et udvalgt hold.

Med fællesskab som fundament er Hillerød Påskecup et stævne med struktur, kvalitet, gode præmier, underholdning og sund mad.

Læs mere om det aktuelle stævne her: https://hillerodpaskecup.cups.nu/

Bestyrelsen Hillerød Håndboldklub