Klubinfo

Vil du også være en del af holdet?

Velkommen til Hillerød Håndboldklub. Der er mange gode grunde til at begynde at spille håndbold. Her på siden er et par bud på, hvorfor vi kæmper for god håndbold.

Vi håber, du vil få mange sjove timer og mange gode kammerater i Hillerød Håndboldklub. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at det lykkes!

Sjov & Kammeratskab

Træning, kampe, klubarrangementer og stævner er rammen for mange sjove håndboldoplevelser. Oplevelser, som giver mulogheder for at skabe venskaber – ikke bare med sine holdkammerater – men også med de andre piger og drenge i klubben og i andre klubber.

Udfordring & Fair Play

Håndbold er en sport, hvor man bliver udfordret både fysisk og mentalt. I håndboldsporten er det muligt at dygtiggøre sig, hvis man bruge mod, fight og vilje. Fair play er god opdragelse og giver gode og positive idrætsoplevelser.

Håndbold & Klubånd

Håndbold er et holdspil, hvor man skal kæmpe det bedste man kan for sit hold. Man bakker hinanden op og man har en gensidig forpligtelse over for sine holdkammerater, træneren og klubben.

Kontakt klubben

Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi, hvs du har sprøgsmål eller vil vide mere om medlemskaber, hold eller andet vedr. håndboldklubben.

Effektiv, professionel & service

Hillerød HK's værdier

Engagement:

Fokuseret & aktiv deltagelse
Alle bidrager til klubbens drift og udvikling
Vi har vilje til sejr

Rummelighed:

Åben & konstruktiv dialog
Alle er velkomne – som en del af fællesskabet
Vi viser tolerance & respekt

Fair Play

Træneren styrer, spillerne spiller, dommeren dømmer & forældre hepper og klapper