Covid-19 retningslinjer til vores gæster

Kære udehold
Hillerød Håndboldklub byder velkommen, men i disse tider under nogle andre betingelser end som vanligt grundet vores nuværende Covid-19 situation.

Følgende retningslinjer er gældende i forbindelse med kampafvikling i Hillerød Håndboldklub:

• Omklædningsrummene er lukket. Alle hold og dommere klæder om og bader hjemme.
  • Når I kommer til hallerne, vil der lige inden for indgangsdøren være håndsprit som I bedes benytte både når I kommer.
  • I Royal Stage kan Hillerød Håndboldklub tilbyde indendørs opvarmningsfaciliteter. Dog forbeholder klubben sig retten til at lukke opvarmningsfaciliteterne indendørs og henvise til udendørs opvarmning.
  • I Trollesminde hallen er der ingen indendørsfaciliteter. Derfor opfordrer vi til at man møder op så tæt på kampstart som muligt. Opvarmning foregår udendørs i Trollesminde hallen.
  • Ingen spillere eller trænere forlader banen i halvleg.
  • Udskiftningsbænke og stolper vil blive afsprittet mellem kampene.
  • Antallet af tilskuere er 20 personer, og man skal sidde med et tomt sæde mellem hinanden. Tilskuere er først tilladt når hallen er tom for tilskuere til kampen inden.
  • Udeholdets tilskuere sidder længst væk fra indgangen. Området vil være markeret op.
  • Alle tilskuere skal blive på samme plads under hele kampen. Pladsen må forlades hvis man skal købe noget i cafeen eller gå på toilettet. Ellers skal man blive siddende.
  • Efter kampen er slut skal tilskuere forlade hallen hurtigst muligt.
  • Der skal bæres mundbind når man ikke sidder på sin plads.
  • Som altid – bliv hjemme ved selv de mindste symptomer.

Mange tak for jeres forståelse.